Detoxicarb

CĂRBUNE ACTIV CU ALOE VERA!


DETOXICARB – capsule vegetale îmbină în mod echilibrat proprietățile cărbunelui vegetal - cărbune activ care este o formă de carbon procesat pentru a fi făcut extrem de poros, căpătând astfel o suprafaţă foarte mare pentru absorbţia de substanţe chimice - cu cele ale extractului din frunze de aloe.  Produsul contribuie la  menținerea sănătății aparatului gastrointestinal, amorsează mecanismele naturale de purificare a organismului, este depurativ, detoxifiant și antioxidant (Aloe vera), reduce flatulența după consumul de alimente (Cărbunele vegetal).

26,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN17078
Favorit2
Adauga la wishlist
Descriere

Ingrediente/capsulă: capsulă vegetală (Hipromeloză), Cărbune vegetal activat (Carbo vegetabilis activatus)-380mg, Aloe (Aloe vera), extract din frunze-20mg.
Mod de prezentare: flacoane cu 30 capsule
500mg/capsulă
℮ 15g
100% Natural
Mod de utilizare: Copii între 7 și 14 ani: câte 1 capsule de 2 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă, la 2 ore înainte de sau la 2 ore după administrarea altor suplimente alimentare sau medicamente. Adulţi și tineri de peste 14 ani: câte 2 capsule de 2 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă, la 2 ore înainte de sau la 2 ore după administrarea altor suplimente alimentare sau medicamente, sau la recomandarea consultantului de specialitate.
Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea capsulelor în stomac. Pentru un efect maxim se recomandă utilizarea timp de 3 luni.
Precauţii la administrare: nu este cazul la dozele recomandate.
Contraindicaţii: obstrucții intestinale, intervenții chirurgicale recente, hemoragii intestinale, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componente.
Reacții adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: poate absorbi şi reduce absorbţia şi eficacitatea altor suplimente alimentare sau medicamente. Se recomandă administrarea cu 2 ore înainte de sau la 2 ore după administrarea altor suplimente alimentare sau medicamente.
Produsul nu conține substanțe cu potenţial alergenic.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină.  
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj.
Produs realizat într-un sistem de management al calității certificat conform SR EN ISO 9001:2015 TÜV THÜRINGEN Germania.
Producător & Deținător notificare: SC SANTO RAPHAEL SRL
Adresa: Bd. D. Pompei, Nr. 3—5, S.2, București 021/ 233.19.50, office@steaua-divina.ro
Comenzi: Tel: 0728.600.300; sales@steaua-divina.ro
INFO Clinica Steaua Divină: (+4) 0733.014.160

Detalii ale produsului
PN17078
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont