Spray Nazal 30ml

Soluție pentru igienă nazală

Oferta limitata:
12,80 RON (TVA inclus) 16,00 RON
Referinta:
PN09005
Favorit1
Adauga la wishlist
Descriere

Produsul acţionează la nivelul căilor respiratorii superioare și este destinat igienei nazale zilnice. Are efecte antibacteriene, antifungice, antiseptice, cicatrizante și calmante. Curăță, hidratează și protejează mucoasa nazală pentru a o menține în condiții bune. Uşurează respiraţia, desfundă nasul şi sinusurile, are efect calmant asupra mucoasei nazale. Stimulează imunitatea nazală.

Ingrediente: Apă deionizată (Deionized Water), sare de mare (Sea Salt), uleiuri esențiale de: cedru (Cedrus atlantica oil), eucalipt (Eucalyptus globulus oil), lavandă (Lavandula angustifolia oil), niaouli (Melaleuca viridiflora oil), tea tree (Melaleuca alternifolia oil)
℮ 20ml
Mod de utilizare: adulţi și copii cu vârsta peste 12 ani, femei însărcinate sau care alăptează: 1 - 4 pufuri în fiecare nară de 3 ori pe zi; copii cu vârsta între 6 şi 12 ani: 1 - 2 pufuri în fiecare nară de 3 ori pe zi; copii cu vârsta între 3 şi 6 ani: 1 puf în fiecare nară de 3 ori pe zi. Poate fi utilizată și de persoanele cu sinuzită, rinită acută şi cronică de cauză inflamatorie sau alergică, astm bronşic, tuse, uscaciunea mucoasei nazale.
Precauții la utilizare: Nu se utilizează la copiii cu vârsta sub 3 ani. Nu se aplică pe răni deschise sau în zona ochilor. Produsul nu se folosește în caz de alergie la unul dintre ingredientele din compoziție.
Recomandări
A se agita înainte de utilizare!
A se feri de lumină și de umiditate!
A se păstra la temperaturi între 10—25°C!
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Produs testat dermatologic!
100% Natural


A se folosi preferabil înainte de: vezi pe ambalaj, dar nu mai târziu de 18 luni de la deschidere.

Detalii ale produsului
PN09005
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont