Detoxiplant 60 cps

Detoxifiant al sangelui si al limfei

Detoxiplant capsule este o formula cu extracte din plante renumite in medicina traditionala indiana pentru valoarea lor terapeutica. Detoxifierea sau purificarea sangelui si a limfei este o etapa foarte importanta cu care se incepe orice tratament naturist. Efectele se resimt printr-o stare de liniste, calm, echilibru, lipsa de tensiune, dinamism, optimism.

Mai multe detalii

PN17027
Produs nou

42,00 lei

82 Produse
In stoc

- +

 
Detalii produs

Compozitie:
Bhumyamalaki (Phyllanthus niruri), Haritaki (Terminalia chebula), Bibhitaki (Terminalia bellerica), Guggul (Commiphora mukul), Amalaki (Emblica officinalis), capsula vegetala.

Actiuni:
Detoxifiant, depurativ, antiinflamator.

Indicatii:
Oboseala cronica, obezitate, edeme; miros urat al corpului; lipsa poftei de mancare; reumatism, artroze, spondiloze; boli cronice ale pielii (eczeme, psoriazis etc.), abcese, adenopatii; intoxicatii cronice (tabagism, alcoolism); boli autoimune (lupus, poliartrita etc.).

Contraindicatii:
Sarcina, emaciere, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Administrare:
Adulti: 2 capsule de 3x/zi sau dupa sfatul medicului.

Varstnici (peste 65 ani): 1 capsula de 3x/zi sau dupa sfatul medicului.

Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac.

Recomandam deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5—10 minute, apoi se inghite cu apa). Pentru un efect optim, se recomanda o cura cu Detoxiplant de minim 3 luni.Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse in aceeasi categorie:

Niciun produs

De determinat Livrare
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Vezi detalii cos