Zeo Plus 60 cps

Elimina metalele grele din organism

Zeolit Pro capsule stimuleaza capacitatea de autoaparare a organismului, protejeaza organismul contra radiatiilor si metalelor grele. Zeolitul este un foarte puternic detoxifiant natural.

Mai multe detalii

PN17043
Produs nou

33,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc.
 
Detalii produs

Compozitie:
Zeolit, capsula gelatinoasa.

Actiuni:
Detoxifiant, chelator de metale grele (mercur, cadmiu, plumb, arsenic, aluminiu, staniu), de metale radioactive (Cesiu, Strontiu-90), elimina din corp pesticidele, erbicidele, dioxina, detoxificand ficatul, scade absorbtia nitrozaminelor prezente in carnea procesata, responsabile de aparitia cancerelor de pancreas, stomac si colon si de diabet zaharat tip II, echilibreaza pH-ul corpului spre alcalin, scade riscul de cancer, creste absorbtia de substante nutritive, previne imbatranirea prematura, antioxidant, antialergic, imunostimulator.

Indicatii:
Se recomanda ca adjuvant in: intoxicatii cu metale grele, cu pesticide, expunere la radiatii, imunitate scazuta, cancer de piele, de prostata, de san, cancer pulmonar, gastrita hiperacida, infertilitate masculina, hepatita virala, infectii cu virusuri.

Contraindicatii:
Copii, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precautii la administrare:
Nu este cazul la dozele recomandate.

Mod de administrare:
Numai pentru adulti: cate 2 capsule de 2-3 ori/zi, in cure de 2-3 luni, cu pauze de 2-3 saptamani sau dupa sfatul medicului. Doza de intretinere: cate 1 capsula de 2 ori pe zi. Se recomanda ingerarea cu multa apa, pentru a asigura ajungerea capsulelor in stomac. Pentru un efect maxim, se recomanda utilizarea produsului impreuna cu Detoxiplant capsule.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

30 alte produse in aceeasi categorie:

Niciun produs

De determinat Livrare
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Vezi detalii cos