Cum platesc?

Puteti achita comanda de pe Steaua Divina folosind urmatoarele modalitati de plata:

Plata ramburs

Puteti opta pentru plata ramburs a produselor (numerar in momentul livrarii) pe baza chitantei emisa de Urgent-cargus sau Book courier.

Plata online prin card bancar

Puteti plati online prin procesatorul de plati "Eu platesc.ro". Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt emise sub siglele MasterCard si Visa.

Optând pentru această variantă, plata prin card, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată, unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului dumneavoastră. Eu platesc.ro funcţionează pe sistemul autorizare/încasare. În momentul în care aţi făcut o precomandă, banii vor fi doar blocaţi în contul dumneavoastră, iar atunci când se poate face dovada primirii precomenzii de către pacient, banii vor fi transferaţi din contul cardului dumneavoastră în contul nostru. În cazul în care expedierea produsului nu a fost făcută în timp util, suma va fi deblocată în maxim 30 zile, conform legilor în vigoare. Pentru mai multe detalii şi informaţii privind sistemul securizat de plată online, vă rugăm să accesaţi pagina partenerului nostru  PlatiOnline.ro.

Tranzactiile efectuate cu cardul vor aparea pe extrasul de cont al titularului de card cu numele: steaua-divina.ro

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont