Despre noi

Santo Raphael este producătorul de remedii naturale și suplimente alimentare al brandului Steaua Divină, înființat în 2002 la inițiativa unui grup de medici și farmaciști entuziaști care și-au propus să pună la dispoziția oamenilor remedii, procedee și terapii prin care starea de sănătate deplină poate fi redobândită cu mijloace 100% naturale.

Cu un portofoliu de peste 300 de produse, Santo Raphael este pe primul loc pe piața românească de siropuri naturale și unul dintre cei mai apreciați producători de remedii naturale și suplimente alimentare.

Toate formulele produselor Steaua Divină sunt originale, concepute în laboratoarele proprii de către medici, farmaciști și biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie, apiterapie și Ayurveda.

Din anul 2004 dispunem de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar anul 2011 a ridicat tehnologia de producție Steaua Divină la nivelul performanțelor internaționale prin fonduri europene de 200 000 de euro.

A fost înființat laboratorul de analize microbiologice, dotat cu aparatură performantă, de ultimă generație, unde produsele și materia primă sunt permanent testate în condiții de maximă siguranță.

Într-o atmosferă de liniște, armonie, pace și mulțumire sufletească, produsele noastre păstrează încărcătură emoțională a celor care le realizează. Am ales să prelucrăm manual fiecare produs în parte și să realizăm numai macerare la rece, pentru a preserva cât mai eficient substanțele active ale fiecărei plante. Astfel, ele devin fiecare garanția unei calități unice. 

 

Ce înseamnă Steaua Divina după 16 ani?

O gamă valoroasă de siropuri, tincturi, capsule, creme, ceaiuri și cosmetice care au în compoziție sute de plante românești, indiene și braziliene.

O echipă de specialiști pasionați, creativi, devotați terapiilor alternative, cu experiență și competențe complexe.

O experiență de succes în domeniul terapiilor naturale care demonstrează că nu este vorba de o simplă companie, ci de viziune și stil binefăcător de viață. Este vorba de reinventarea sănătoasă a relației dintre omul de azi și natură. Astfel, Steaua Divină a câștigat un loc prețios în inima celor care știu că natura se pricepe cel mai bine la sănătate.

 

MISIUNE

Steaua Divină există pentru a oferi încredere ca dobândirea și menținerea stării de sănătate deplină prin mijloace 100% naturale este posibilă. În realitate, starea de sănătate este starea naturală a omului.

Steaua Divină este călăuza ta spre sănătatea deplină pe drumul remediilor perfect naturale.

 

VIZIUNE

ACORDAREA FIINȚEI UMANE LA RITMURILE NATURII

Armonia, starea de sănătate, starea de bine și chiar starea de fericire se dobândesc și se mențin atâta timp cât suntem intim acordați la ritmurile tainice ale naturii. Aceasta se realizează printr-un stil de viață armonios și sănătos, o alimentație echilibrată și administrarea de remedii naturale, eficiente. În cabinetele noastre medicale din București, Brașov și Constanța, cei care ne vizitează pot afla numeroase căi prin care să abordeze un mod de viață sănătos, iar laboratoarele Steaua Divină oferă remedii care sunt extracte integrale din plante medicinale 100% naturale.

 

VALORI

Studiu

Remediile pe care le oferim s-au născut în urma a numeroși ani de studiu aprofundat al sistemelor medicale tradiționale orientale și occidentale și reflectă o îmbinare a ințelepciunii milenare a acestor sisteme, validată de descoperirile fitoterapiei moderne.

În cadrul consultațiilor medicale sunt aplicate principiile medicinei tradiționale Ayurveda și ale medicinei tradiționale chineze, precum și cele ale fitoterapiei actuale, de către medici care studiază de cel puțin 14 ani aceste sisteme.

 

Practică

Suntem conștienți de importanța perfecționării noastre permanente, pentru ca apoi să ne putem susține pacienții și clienții în procesul vindecării. Dobândirea și apoi menținerea stării de sănătate deplină presupune armonizarea fizică, mentală și emoțională, obținerea unui echilibru interior perfect. Pentru a-i învăța pe ceilalți cum se realizează aceasta, noi înșine am pus și punem în practică în viața noastră zilnică metodele, procedeele și remediile pe care vi le propunem pentru vindecare.

Rezultatele obținute în practică de-a lungul anilor, atât în ce privește terapiile aplicate, cât și în ce privește remediile Steaua Divină, ne arată permanent că suntem pe drumul cel bun.

 

Eficiență terapeutică

În urma experienței acumulate am reușit să sintetizăm cele mai eficiente tipuri de tratament, pe care le realizăm în cabinetele medicale, precum și cele mai eficiente remedii naturale, testate deja de mai mult de 14 ani în practica noastră de zi cu zi.

 

Perfect natural

Remediile pe care le oferim sunt 100% naturale, realizate prin metode de procesare blânde, care nu distrug pricipiile active, din plante medicinale culese din zone nepoluate.

Siropurile noastre sunt realizate prin macerare la rece a plantelor/fructelor folosite și sunt îndulcite cu zahăr invertit (se anihilează astfel efectele nocive ale zahărului alb rafinat), cu miere sau cu fructoză.

Cremele noastre au o baza perfect naturală din ceară și uleiuri vegetale, fără adaosuri de compuși sintetici.

Uleiurile de masaj sunt aromatizate cu uleiuri esentiale 100% naturale

Steaua Divină înseamnă respect față de natură.

 

Integral

În calitate de medici am ințeles, pe baza studiului aprofundat al sistemelor medicale tradiționale orientale și occidentale, că starea de boală apare cel mai frecvent ca un dezechilibru la nivel spiritual, mental, emoțional și în cele din urmă fizic. Prin urmare o medicină autentică și completă este necesar să se adreseze tuturor acestor niveluri simultan, adică este o medicină integratoare.

În calitate de producători de remedii naturale știm cât de importantă este folosirea plantelor medicinale sau extractelor de plante medicinale integrale, așa cum este indicată utilizarea lor de mii de ani. Pe parcursul anilor am observat că studiile științifice se tot perfecționează și ajung să confirme tot mai mult ceea ce tradițiile străvechi medicale știu de mii de ani: plantele medicinale integrale, așa cum au fost create, au un potențial vindecător net superior. Natura știe întotdeauna mai bine.

 

Calitate

De-a lungul timpului am învățat că remediile de calitate pot fi făcute doar cu ingredientele cele mai bune și la standardele tehnologice cele mai înalte. Pentru că suntem permanent preocupați de menținerea calității remediilor pe care le realizăm, încă din anul 2004 dispunem de propriul laborator de analize fizico-chimice, iar ulterior a fost înființat laboratorul de analize microbiologice, unde produsele noastre sunt permanent testate.

 

Originalitate

Toate formulele produselor Steaua Divină sunt formule originale, concepute de medici, farmaciști, biologi cu experiență și cunoștințe aprofundate de fitoterapie și Ayurveda.

În cadrul consultațiilor medicale, principiile medicinelor tradiționale orientale sunt aplicate, în mod unic, la fitoterapia modernă, rezultând formule terapeutice cu eficiență maximă, ce îmbină în mod inspirat esența tuturor acestor sisteme medicale.Certificat ECOINSPECT
Certificat TUV ISO 9001:2015
POLITICA FIRMEI 2018

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont