B-DORT - Bi-Digital O-Ring Test

bdort2.jpg

Desi denumirea acestei tehnici poate sugera o metoda complicata, B-DORT este o metoda ce se bazeaza pe o lege universal valabila: legea rezonantei. Prin intermediul acestei metode se poate stabili diagnosticul corect al bolilor (unele din ele chiar in stadii incipiente in care nu pot fi detectate clinic sau paraclinic) precum si tratamentul corect, strict personalizat, pentru fiecare pacient in parte.

Datorita caracterului sau general valabil aceasta metoda are aplicatii in toate domeniile vietii noastre, cu ajutorul ei putand fi stabilita compatibilitatea intre organismul nostru si substantele sau materialele cu care venim in contact, de la detergentii, samponul sau vopseaua de par pe care le folosim pana la compatibilitatea cu un anumit tip de aliment, amplasamentul corect al prizelor si al aparaturii electrocasnice in apartamentul in care locuim etc.

Datorita anormalitatii lumii in care traim oamenii au ajuns sa se imbolnaveasca nu doar datorita greselilor pe care le fac ci mai ales nocivitatii mediului in care traiesc, mai ales a mediului urban.
Folosirea acestei metode intr-un supermarket (primul care a facut aceasta a fost chiar dr. Yoshiaki Omura, cel care a dezvoltat aceasta metoda) a demonstrat caracterul total incompatibil al majoritatii ,,alimentelor" si ,,bauturilor" expuse pentru vanzare in acel supermarket cu consumul uman.
Aceasta tehnica are multe avantaje. Pe langa faptul ca nu necesita nici o aparatura pentru a fi realizata ofera informatii pe care in anumite stadii de boala, nu le putem obtine cu ajutorul nici unei investigatii paraclinice.
Mai ales in stadiile initiale ale bolilor, modificarile care apar in organismul nostru sunt foarte greu sau deloc detectabile. De la depunerile de metale grele in creier pana la influenta nefasta a radiatiilor electromagnetice asupra copiilor nostri, toate dezechilibrele pe care le suporta fiinta umana in zilele noastre trebuie sa depaseasca un anumit prag pentru a putea fi detectate.

Cu ajutorul B-DORT acest prag poate fi coborat foarte mult astfel incat dezechilibrele si bolile pot fi detectate foarte devreme in asa fel incat interventia corectoare sa poata fi facuta in timp util. In medicinile traditionale vechi, cea indiana si cea chineza, boala, asa cum o cunoastem noi astazi, este de fapt stadiul 5 al unui dezechilibru.
De la aparitia primului semn de dezechilibru pana la stadiul de boala pot trece ani de zile. Ani in care organismul se straduieste sa compenseze un regim de viata gresit, greselile alimentare pe care le facem (si nu numai alimentare), tiparele emotionale gresite pe care daca nu le transformam ne vor conduce la boala.

B-DORT ne ajuta sa selectam si sa alegem elementele corecte si benefice pe care le putem introduce in viata noastra (alimente, bauturi, haine etc.) astfel incat sa nu ajungem sa ne imbolnavim iar pentru cei bolnavi este un sprijin extraordinar in alegerea terapiei corecte.
Cei care vor avea curiozitatea si sansa sa apeleze la aceasta metoda vor descoperi ca isi pot transforma viata astfel incat sa elimine in mod armonios din existenta lor de zi cu zi toti factorii nocivi care i-au influentat pana acum in sens negativ perturbandu-le starea de sanatate.

Preturi:
1 sedinta 1h/ 1h30 / 2 h - 100 RON/ 150 RON/ 200 RON

Descarca lista completa de preturiMedici specialisti in B-DORT:

Dr_Mihaela_Diculescu.jpg
Dr. Mihaela Diculescu


Niciun produs

De determinat Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Vezi detalii cos