SERVICII


Oferim metode de diagnoza folosind aparatura moderna specifica medicinei alternative si terapii naturiste non-invazive pentru regenerarea si vindecarea trupului cu ajutorul plantelor medicinale si al metodelor traditionale oferite de medicina indiana ayurveda.
ANALIZE MEDICALE


Unic in Romania: Analizele hormonale salivare determina nivelul real de hormoni din corp. Alaturi de acestea facem recoltari pentru intreaga gama de analize de sange (biochimie, hematologie, microbiologie etc.).LOCATII


Suntem prezenti in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Constanta. In fiecare centru se realizeaza diferite terapii si consultatii si va rugam sa verificati pagina fiecarei locatii pentru serviciile disponibile in orasul dumneavoastra.METODE DE DIAGNOZA

Oferim metode complexe si moderne de investigare a starii de sanatate folosind evaluarea ayurvedica (medicina traditionala indiana) si aparatura ultramoderna specifica medicinei alternative: aparatul de biorezonanta, electrosomatografograful si termograful.

ANALIZE HORMONALE SALIVARE
In mod obisnuit, analizele hormonale se testeaza din sange. In orice laborator din Romania, hormoni precum estrogenul, progesteronul sau testosteronul sunt testati impreuna cu proteina transportoare de care acestia se ataseaza pentru a circula in sange. Hormonii activi sunt doar cei sub forma libera, nelegati de aceasta proteina transportoare.

De aceea rezultatele analizelor hormonale din sange nu au o exactitate foarte mare.

In saliva, acesti hormoni exista in forma lor libera si de aceea analizele hormonale salivare ofera rezultate cu o acuratete de 100%! Analizele hormonale salivare sunt oferite in Romania in exclusivitate prin Centrul Naturist de Sanatate Steaua Divina.


Afla mai mult
ANALIZE MEDICALE
Analizele uzuale din sange si din urina determina starea generala de sanatate si ne ajuta sa identificam, preferabil din timp, bolile si afectiunile de care suferim. Efectuam urmatoarele analizele medicale:

  • • BIOCHIMIE GENERALA DIN SANGE SI URINA
  • • HEMATOLOGIE
  • • MARKERI (endocrini, tumorali, virali, boli autoimune etc.)
  • • SEROLOGIE BOLI INFECTIOASE
  • • MICROBIOLOGIE (ORL, oftalmologie, tract gastrointestinal etc.)
  • • TESTE URINARE

Vezi preturi
TRATAMENTE NATURISTECentrul Naturist de Sanatate Steaua Divina ofera terapii alternative, non-invazive , relaxante cu ajutorul carora starea de sanatate este redobandita. Medicii nostri au experienta in medicina traditionala indiana ayurveda, in fitoterapie, apiterapie, dietoterapie, acupunctura, presopunctura, terapie Bowtech, reflexoterapie, muzicoterapie etc.Terapeutii nostri sunt bine pregatiti in realizarea diferitelor tipuri de masaj si terapii Ayurvedice de regenerare.
RETETE PERSONALIZATE

Medicii terapeuti ai Centrului Naturist de Sanatate Steaua Divina au competente in fitoterapie (terapie cu plante medicinale) si abordeaza tratamentele pe care le ofera intr-o forma personalizata.
Retetele noastre includ plante medicinale alese in conformitate cu necesitatile pacientilor, astfel incat, prin insumarea efectelor specifice, acestia vor putea beneficia de ameliorari, imbunatatiri sau chiar de refacerea completa a starii de sanatate.


Detalii

CE SPUN PACIENTII NOSTRI
Pacientul T.I., vine la cabinetul medical cu diagnosticul de alergie cronica, tratata cu antialergice de sinteza de aproximativ 4-5 ani - in momentul prezentarii la cabinet, pacientul era in tratament cu Xyzal. Sub tratamentul exclusiv alopat realizat in ultimii ani, simptomele nu se amelioreaza (pacientul prezinta urticarie si prurit pe toata suprafata corporala) la care se asociaza si tulburari de somn in ultima perioada, datorate pruritului care nu cedeaza nici noaptea si nici sub tratamentuul cu Xyzal sau alte antialergice de sinteza. Digestia pacientului este deficitara, face des crize de hiperaciditate gastrica (mai ales la alimente grele, gen carne grasa, mezeluri sau alcool). Pacientul asociaza in patologie si afectiunea Diabet zaharat, aparuta cu 3-4 ani in urma, pentru care nu urma o dieta stricta, ci doar tratament specific alopat cu antidiabetice orale... Citeste mai departe

T.I., 47 ani

Pacienta se prezinta la o consultatie medicala, acuzand dureri migratorii asimetrice la articulatiile mari, dureri simetrice la articulatiile mici de la maini si picioare, dureri de spate, rigiditate articulara mare, ciclul menstrual neregulat, cu menoragie uneori. In momentul inceperii tratamentului la cabinetul nostru, pacienta era in tratament cu Metrotrexat si Humira, in urma caruia prezinta greata, intoleranta digestiva, insa nu putea renunta la ele pentru ca trebuia, dupa spusele sale: "ca sa supravietuiasca".
Trece pe tratament cu plante medicinale antiinflamatorii, depurative si antialgice, schimba radical dieta eliminand carnea si lactatele, tine un regim prepondent raw vegan... Citeste mai departe

P.O., 34 ani

LOCATII
Suntem prezenti in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Constanta.
In fiecare centru se realizeaza diferite terapii si consultatii si va rugam sa verificati pagina fiecarei locatii pentru serviciile disponibile in orasul dumneavoastra.

Bucuresti


Vezi serviciile
oferite
Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu 3-5, sector 2
Program: L-V 09:00 - 21:00
Programari: 021.233.19.50 | 0733.014.160

Brasov


Vezi serviciile
oferite
Adresa: Str. Republicii nr.8
Program: L-V 09:00 - 21:00
Programari: 0368.440.710 | 0725.116.576

Cluj-Napoca


Vezi serviciile
oferite
Adresa: Str. Donath Nr. 2 (Policlinica Tir Medical)
Program: L-V 09:00 - 21:00
Programari: 0742.030.545

Constanta


Vezi serviciile
oferite
Adresa: Str. Grivitei 7B
Program: L-V 09:00 - 16:00
Programari: 0740.849.383
Niciun produs

De determinat Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Vezi detalii cos