Secretele regenerarii si reintineririi trupului si a mintii

Dorinta cea mai profunda a fiintei umane este sa fie fericita si sa traiasca cat mai mult intr-o stare deplina de sanatate.

Cu totii cautam in viata fericirea intr-o forma sau alta, reusim chiar sa avem acces la starea de fericire fie prin relatii de iubire, fie prin obtinerea anumitor lucruri, fie prin succes profesional, fie prin obtinerea faimei si odata atinsa fericirea, am dori sa ne mentinem mereu tineri, sanatosi si longevivi, pentru a prelungi la nesfarsit aceste momente de fericire.

Aceasta motivatie profunda de a ne prelungi viata si a ne pastra mereu tineri si sanatosi, a fost obiectul multor cautari realizate de medici, alchimisti sau intelepti, de-a lungul veacurilor, care au cautat cai si metode de regenerare si reintinerire a corpului si a mintii folosind remedii speciale obtinute din plante, minerale sau alte substante naturale care sa permita atat corpului cat si mintii sa se regenereze cat si sa beneficieze de o imunitate puternica.

Medicina ayurveda si inteleptii ayurvedici au considerat intotdeauna regenerarea corpului - Rasayana si tonifierea sexuala - Vajikarana ca fiind modalitatile cele mai eficiente pentru a asigura atat regenerarea corpului cat si a mintii dar si longevitatea individuala cat si longevitatea vietii umane in general.
Printre efectele terapiei de regenerare a corpului Rasayana se numara:

  • Cresterea longevitatii
  • Incetinirea imbatranirii
  • Cresterea puterii si a rezistentei corpului
  • Imbunatatirea memoriei si a concentrarii
  • Cresterea imunitatii
  • Echilibrarea metabolismului si pastrarea greutatii ideale
  • Rezistenta crescuta la stres
  • Cresterea energiei sexuale
  • Cresterea calitatii vietii psihice si sufletesti


Acest curs cuprinde metode si tehnici folosite in scopul regenerarii si reintineririi corpului, folosind anumite alimente cat si anumite plante speciale ("plante Soma") sau remedii naturale recunoscute pentru potentialul lor regenerator atat asupra anumitor organe ale corpului cat si asupra mintii si vitalitatii noastre generale.

Va ofera o perspectiva noua a ceea ce inseamna cu adevarat regenerarea si reintinerirea intregii fiinte pe nivele din ce in ce mai profunde si nu doar abordarea unor tehnici superficiale de "make-up" care sa ne faca sa ne simtim doar bine fizic, uitand de minte, emotii, suflet.

Veti afla modalitati eficiente de regenerare a simturilor (simtul vazului, simtul auzului, simtul mirosului etc.) regenerarea nivelului emotional si mental precum si modalitati eficiente de detoxifiere fizica, mentala si emotionala care permit acestor remedii si metode regeneratoare sa aiba eficienta maxima.

Dr. Violeta Pirvu
Dr. Munire Ibram
Centrul Naturist de Sanatate Steaua Divina - Bucuresti

Durata cursului: 11 ore
Locul: va fi anuntat
Pretul: 250 ron
Inscrieri: violetapirvu@yahoo.com / Telefon 0726206397, 0723489556


Niciun produs

De determinat Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Vezi detalii cos