TestimonialePentru mine, intrarea la menopauză a constituit un adevarat șoc, nu eram pregatită, mai ales ca s-a produs brusc, fără semne evidente și modificări semnificative de la o lună la cealaltă. Am trecut de la un ciclu normal la o absență totală.

Având pregatire medicală, stiam ce neplăceri și disconfort aduce cu sine lipsa menstruației. Aveam bufeuri, transpirații nocturne, un apetit crescut pentru dulciuri, creșteam în greutate, dar cel mai tare mă supărau durerile de oase și o anumită rigiditate a mișcărilor în conditile în care eram la fel de activă și chiar practicam sport. Observam că tenul era lipsit de strălucire și obosit și cum dintr-o dată începusem să arăt imbătrânită. Deveneam depresivă și percepeam lipsa ciclului menstrual ca pe declinul vieții mele ca femeie.

Din fericire, o cunoșteam pe doamna doctor Ibram și la indicația dânsei, am început rapid tratamentul cu plante medicinale hormonale, în cazul meu progesteronice.

Sunt fericită că după o lună și jumătate de tratament am din nou menstruație. Endometrul, care echografic era foarte subtire inițial, aproape nemasurabil după exprimarea medicului echografist, a ajuns sa măsoare 8 mm. Nu mai am dureri de oase, bufeurile s-au rărit, mai am doar din când în când în funcție de emoții. Pot controla apetitul și pofta de dulce mult mai usor, am stopat creșterea în greutate și am revenit atât fizic cât și psihic, femeia care eram. Pentru mine este un adevarat miracol.

Daniela P. (48 ani)Întotdeauna am fost o femeie plină de vitalitate, sănătoasă și nu m-am gândit niciodată că ar putea fi altfel.

De aproximativ 3 ani, gradat au început să apară primele simptome neplăcute, care au devenit în timp din ce în ce mai supărătoare, ca de exemplu: constipația, diminuarea memoriei de scurtă durată, stări de devitalizare grave, somnolență, menstruație neregulată, dureri pre/post menstruale puternice și de lungă durată, probleme de digestie, meteorism abdominal, uscăciunea tenului, inflamații/infecții genitale recidivante, acnee, dureri articulare, iritabilitate, tristețe, lipsa poftei de viață, depresie. Nu m-am gândit ca aceste simptome/afecțiuni pot fi asociate perioadei de premenopauză, mă gândeam ca sunt prea tânără pentru așa ceva, la 42-43 de ani.

După 2 ani am facut analizele hormonale din sânge, care au confirmat totuși intrarea mea în perioada de premenopauză. Însă nu am ajuns să găsesc soluții clare și eficiente, întrucât nu voiam să recurg la tratamentul hormonal de sinteză.

După un timp am aflat de workshopul SECRETELE FEMINITĂȚII FĂRĂ VÂRSTĂ și acolo am găsit cu adevărat, răspunsuri la toate intrebările mele legate de aceste simptome/afecțiuni, am înteles ce efort imens depune tot corpul meu, ca să facă față fluctuațiilor hormonale survenite. Simt o ușurare sufletească foarte mare, o stare de relaxare, pentru faptul că există multiple soluții naturale de a mă echilibra, atât fizic cât și emoțional și am auzit relatări despre femei care, punând în practică ce au învătat, au obținut rezultate chiar excepționale.

Prin intermediul acestui workshop am ajuns să mă cunosc mai bine, mai profund, să-mi descopăr propria feminitate.

Am făcut si analizele hormonale salivare pe baza cărora, dna dr Ibram Munire mi-a prescris tratamentul hormonal natural din gama Luxury, sub formă de ovule și capsule, foarte specific necesitaţilor reale ale corpului meu.

Îmi doresc să le spun tuturor femeilor că sunt minunate, că exista soluții și speranțe reale la orice vârstă de a-și îmbunătăți considerabil calitatea vieții, de a readuce zâmbetul pierdut pe buze, bineînțeles și în funcție de disponibilitatea fiecăreia de a depune eforturile necesare pentru aceasta.

Sunt foarte recunoscătoare că am avut posibilitatea să particip la acest workshop.

Mulțumesc pentru profesionalismul, blândețea, răbdarea, căldura sufletească și preaplinul care au însoțit cunoașterea pe care am primit-o. Toate acestea mi-au redat speranța si bucuria de a trăi.

Vă mulțumesc din suflet,

Gabriela C. (45 de ani)In 2004 medicii au confirmat diagnosticul; in scurt timp arterita a progresat astfel incat am fost nevoit sa ma operez, pentru a inlocui o parte din artera piciorului drept, fara sa mai pot munci. La numai 52 ani viata mea devenise apasatoare. Imi era frica si mai ales noaptea nelinistea era mai mare. Desi medicii din Bucuresti si din Piatra Neamt m-au facut sa cred ca boala nu are tratament, dar ca putem sa reparam pe cale chirurgicala ce se mai strica, am indraznit sa cred ca poate mai exista ceva ce poate ameliora. In 2006 l-am cunoscut pe doctorul Vanatoru si m-a indrumat sa tin un  tratament drastic de dieta si multe plante. Desi era greu, am reusit sa fac totul asa cum mi s-a indicat de domnul Doctor. Din primele luni m-am simtit mai bine, dupa un an puteam merge fara sa am dureri de picioare. Chiar si medicul ce ma investiga cu doplerul era uimit ca boala nu mai progresa, incepuse sa fie ceva mai bine.
Dupa doi ani am reluat lucrul ca taximetrist si am facut fata de parca eram sanatos. In tot acest timp am luat plante si nu am de gand sa renunt. Chiar si medicii care m-au operat si ingrijit pana atunci (din Tirgu Mures si Bucuresti) au cerut adresa d-lui Doctor si de la Steaua Divina. Pot doar sa va multumesc si sa fiu cel mai ascultator pacient.

V.I.Am avut de mica copila o alunita mare pe pleoapa ochiului drept, care a continuat sa creasca si arata foarte urat. La 52 ani era cat o maslina si deja imi jena ochiul.

Am venit la Steaua Divina si am fost repartizata la doctorul Vinatoru Alexandru. Mi-a dat sperante de vindecare dar mi-a spus sa fac totul cu grija si intocmai, altfel poate fi periculos pentru ochi. Din acest motiv nu pot spune ce uleiuri volatile mi-a dat sa pun, pentru ca mi-a spus ce periculos este ca un om cu o astfel de problema sa se trateze singur.
Am primit si multe plante pe care sa le iau de trei ori pe zi si o dieta.

In timpul tratamentului ochiul s-a inrosit si tratamentul a fost imediat ajustat. Dupa citeva luni in care am avut si ginduri de indoiala, alunita a inceput sa se desfaca (parca inflorea),. Curgea un lichid galben iar dupa doua luni de cind s-a desfacut a cazut de tot. Domnul Doctor  mi-a explicat ca tratamentul va vindeca si radacina alunitei si cauza ei (a slabiciunii corpului).

Dupa ce am finalizat tratamentul mai era o urma pe pleoapa dar s-a vindecat si aceea. Absolut fara urma. In plus ma simt tonica si usoara. Parca am mai intinerit. Acum am capatat incredere in tratamentele naturiste profesionale! Va multumesc!

J.E.

In februarie 2016 am cunoscut-o pe dna doctor Ibram Munire intr-un moment de cautari de solutii pentru a-mi rezolva problemele de sanatate destul de grave cu care am fost diagnosticata in iulie 2015.Am fost atrasa de calmul si linistea care mi-au fost insuflate si de siguranta ca totul se va rezolva. Am trecut cu dna doctor prin consultatii si terapii, pentru a intelege ce anume mi-a generat boala si am inteles ca toate dezechilibrele din organism sunt generate de nelinistile si traumele sufletesti. Dupa acestea au urmat o serie de schimbari pozitive in viata mea, in relatia cu cei din jurul meu, schimbari necesare in procesul de vindecare. M-am prezentat la doamna doctor cu o vitalitate scazuta si prin terapii ayurvedice indicate de dumneaei(shirodhara,hrid lepa, basti, amestecuri de plante medicinale administrate intern) lucram impreuna la recapatarea acesteia si la reechilibrarea organismului. In prezent ma simt mult mai bine, iar la ecografie mi s -a confirmat ca boala nu a recidivat.

Camelia D, 47 ani


Niciun produs

De determinat Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Vezi detalii cos