Orme 500ml

Unul din primele efecte constatate în urma consulmului de ORME este creșterea vitalitații și refacerea energiei organismului. În această direcție poate apărea o perioadă de detoxifiere și purificare, dar consumul constant menține corpul în echilibru, reîntinerit și puternic.

130,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN08031
Favorit3
Adauga la wishlist
Descriere

ORME (ORMUS) este prescurtarea conceptului de Elemente Monoatomice Rearanjate Orbital. Se obține din sare, bogată în minerale, provenită din diferite regiuni ale planetei.

Descriere

Produsul este un precipitat de magneziu și calciu, care conține toate mineralele necesare corpului uman în stare monoatomică. Aceasta face posibil ca acestea să fie absorbite aproape instantaneu în organism și să acționeze până la nivel de ADN. Atunci când patrunde în organism ORME(ORMUS) acționează acolo unde sunt probleme, fortifica rapid fiecare celulă, deblochează și fluidifică, restabilește echilibrul și sănătatea la nivelul întregului organism, efectul fiind imediat și cumulativ.

ORME(ORMUS) acționează atât la nivel fizic cât și psihic, mental și spiritual. Astfel corpul și întreaga ființă dobandesc energie și vitalitate din ce în ce mai mari, crește rezistența la activități prelungite, scade nevoia de somn, se dobandeste o stare de echilibru, intinerire si putere; apare o anumită ascuțime a minții și claritate a gandurilor, o senzație mentală și psihică de bine și calm cu totul nouă, o intuiție și putere de introspecție crescute.

Unul din primele efecte constatate în urma consulmului de ORME(ORMUS) este creșterea vitalitații și refacerea energiei organismului. În această direcție poate apărea o perioadă de detoxifiere și purificare, dar consumul constant menține corpul în echilibru, reîntinerit și puternic.

Efecte

 • reducere oboseala și regenerează rapidă.

 • ajută la refacerea ficatului.

 • previne apariția diabetului și contribuie la ameliorarea lui.

 • are efecte umitoare asupra creșterii densitații osoase, prevenire și amelioreză osteoporoza, corectea în general a problemele orale și dentare.

 • contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular, la sinteza normală a proteinelor, la funcționarea normală a enzimelor digestive.

 • contribuie la echilibrarea emisferelor cerebrale.

 • îmbunatațește rezistența la activități prelungite, la efort psihic și mental intens.

 • conferă optimism și poftă de viață, având rezultate foarte bune în depresie.

 • aduce ascuțime a minții, claritate gândurilor, amplificarea memoriei.

 • aplicat extern are efecte benefice asupra diferitelor probleme ale pielii: acnee, herpes, psoriazis; efecte în reducerea varicelor.

Mod de utilizare:

Intern: 1 linguriță (3g)/ zi. Recomandat dimineața înainte de masă sau la 1 oră după masă;

Detalii ale produsului
PN08031
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

 • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont