Rhinolin cu activator

Susține sănătatea aparatului respirator!

Este decongestionant nazal, antiinflamator, antibacterian, antiviral, are efect calmant și plăcut asupra mucoselor nazală, faringiană și a corzilor vocale, sprijină imunitatea. Indicat în congestie nazală, rinite infecțioase sau alergice, răceli, viroze respiratorii, gripă.

65,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN06068
Favorit0
Adauga la wishlist
Descriere

Compoziție: 

Uleiuri esențiale de Eucalipt, Niaouli, Tămâie, Cimbru-de-cultură, Mentă.

Acțiuni:

Decongestionant nazal, antiinflamator, antibacteria, antiviral, aduce confort respirator, are efect calmant și plăcut asupra mucoselor nazală, faringiană și a corzilor vocale, sprijină apărarea naturală a corpului și imunitatea.

Indicații:

Congestie nazală, rinite infecțioase sau alergice, răceli, viroze respiratorii, gripă.

Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani: câte 1 picătură de 3 ori pe zi sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă 2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minimum 10 ml apă sau macerat din plante.

Adulți și copii de peste 16 ani: câte 2 picături de 3 ori pe zi sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă 4 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minimum 20 ml apă sau macerat din plante.

Se respectă întotdeauna proporția de 1 - 2 picătur amestec de uleiuri esențiale la 2 - 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 - 20 ml apă sau macerat din plante.

Amestecul se realizează doar atunci când se consumă.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1-2 picături de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 3 ori pe zi.

Se recomandă utilizarea în cure de 7 zile cu pauză de 7 zile între ele.

UZ EXTERN

Pe cale respiratorie: Se pun 3 picături pe o batistă sau pe un șervețel de hârtie și se inspiră de 4 – 6 ori pe zi.

Inhalații: se adaugă 5 – 6 picături de amestec de uleiuri esențiale într-un vas cu apă clocotită. Procesul de inhalare este bine să dureze 10 minute și constă în respirații ușoare și adânci. După inhalație, timp de 3 ore, se evită eforturile fizice mari și contactul cu aerul rece.

Contraindicaţii:

Maladii hormono-dependente, probleme cardiovasculare grave, sarcină, alăptare și copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani.

Activator

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Compoziție: 

Gglicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Contraindicaţii:

Copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Detalii ale produsului
PN06068
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont