Sangastrin cu activator

Funcții gastrice îmbunătățite!

Normalizează și menținere funcția secretorei a stomacului, este emolient, balsamic asupra mucoasei gastrice, menține motilitatea gastrică optimă, protejează mucoasa gastrică și intestinală, detoxifiant. Indicat în gastrite, lipsa poftei de mâncare, deficit al funcției digestive.

105,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN06070
Favorit0
Adauga la wishlist
Descriere

Compoziție: 

Uleiuri esențiale de Busuioc, Lămâie, Mentă, Mușețel-roman, Măghiran , Coriandru, Lavandă.

Acțiuni:

Normalizează și menținere funcția secretorei a stomacului, emolient, balsamic asupra mucoasei gastrice, menține motilitatea gastrică optimă, protejează mucoasa gastrică și intestinală, detoxifiant, contribuie la menţinerea și îmbunătățirea stării de sănătate a stomacului, susține capacitatea de autoaparare prin protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține sistemul imunitar .

Indicații:

Gastrite, lipsa poftei de mâncare, deficit al funcției digestive.

Mod de utilizare:

UZ INTERN

Copii: 6 – 16 ani: de 3 ori pe zi câte 1 picătură sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amastec de uleiuri esenţiale se adaugă 2 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 10 ml apă sau macerat din plante. Amestecul se realizează doar atunci când se consumă.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 5 – 10 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 3 ori pe zi.

Adulți și copii de peste 16 ani: de 3 ori pe zi 3-4 picături sau, preferabil, la recomandarea consultantului de specialitate, astfel: la fiecare picătură de amestec de uleiuri esenţiale se adaugă 4 picături de solubilizant natural Activator, apoi acest amestec se diluează în minim 20 ml apă sau macerat din plante.

Se poate administra și în miere, combinat cu tinctură de propolis astfel: se adaugă 1 picătură de amestec împreună cu 10 – 20 picături de tinctură de propolis la o lingură de miere naturală, de 4 ori pe zi.

Se respectă întotdeauna proporția de 1 - 2 picături amestec de uleiuri esențiale la 2 - 4 picături de solubilizant natural Activator, diluate apoi în 10 - 20 ml apă sau macerat din plante.

UZ EXTERN

Administrare cutanată: se masează zona plexului solar după fiecare masă cu 3 picături din amestec, timp de 15 zile, după care se face o pauză de minim 7 zile.

Este recomandată realizarea unui test simplu de toleranță, înainte de utilizare. Se aplică 1 picătură pe pliul cotului; dacă la câteva ore nu se observă nicio roșeață sau mâncărime, atunci se poate folosi în siguranță această rețetă de uleiuri esențiale.

Contraindicaţii:

Maladii hormono-dependente, litiază biliară, inflamație a vezicii biliare, afecțiuni hepatice grave, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenază, afecțiuni cardiovasculare grave, hipotensiune acută, sarcină, alăptare, copii cu vârsta mai mică de 6 ani.

Activator

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Compoziție: 

Gglicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Contraindicaţii:

Copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Detalii ale produsului
PN06070
Review-uri
Niciun comentariu

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont