Dermatelin

Efect reparator și regenerator!

Are efecte cicatrizante, reparatoare, regenerante, de elasticizare, hrănire și hidratare a pielii; este antiseptic, și redă fermitatea pielii. Este recomandat pentru crăpături și fisuri ale pielii cauzate de frig, îngrijirea pielii rănite, a pielii îmbătrânite și a tenului gras sau acneic.

48,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN06075
Favorit2
Adauga la wishlist
Descriere

Compoziție: 

Ulei de migdale (Prunus dulcis seed oil), ulei ricin (Castor oil), ulei de ciste (Cistus ladaniferus oil), ulei de geraniu (Pelargonium graveolens oil), ulei de patchouli (Pogostemon cablin oil), ulei esențial de lavandă (Lavandula alternifolia essential oil).

Acțiuni:

Acest ulei are efecte cicatrizante, reparatoare, regenerante, de elasticizare, hrănire și hidratare a pielii; este antiseptic, și redă fermitatea pielii.

Indicații:

Este recomandat pentru crăpături și fisuri ale pielii cauzate de frig, îngrijirea pielii rănite, a pielii îmbătrânite și a tenului gras sau acneic.

Mod de utilizare:

Pe buze: 1 picătură, de 3 ori pe zi; pe mâini: între 3 și 5 picături, de 3 ori pe zi, până la vindecare. Nu se recomandă copiilor sub 6 ani.

Contraindicații:

În cazuri de cancere hormono-dependente, mastoză sau fibrom, tratamente anticoagulante, sarcină, alăptare, copii peste vârste de 6 ani nu se recomandă utilizarea acestui produs. Precauții la cei cu astm, epilepsie.

Detalii ale produsului
PN06075
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont