Micolin

Are efecte antimicotice, antiseptice, cicatrizante, regenerante, reparatoare, antioxidante, fiind util în caz de infecții fungice ale unghiilor, negi.

75,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN06076
Favorit0
Adauga la wishlist
Descriere

Compoziție: 

Ulei de tea tree (Melaleuca alternifolia essential oil), ulei de neem (Azadirachta indica seed oil), ulei de dafin (Laurus nobilis oil), ulei de cimbru-de-câmp (Thymus vulgaris oil), ulei de citronella (Cymbopogon nardus oil), ulei de palmarosa (Cymbopogon martinii essential oil), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula angustifolia), de rozmarin (Rosmarinus officinalis).

Acțiuni:

Antimicotic, antiseptic, cicatrizant, regenerant, reparator, antioxidant.

Infecții:

Infecții fungice ale unghiilor, negi.

Mod de utilizare:

Se aplică 2-3 picături pe zona afectată a unghiei, de 2 ori pe zi, până la obținerea efectului dorit. Se îndepărtează complet oja pe unghii înainte de utilizare. Se adresează adulților, adolescenților și copiilor sub vârsta de 6 ani.

Contraindicații:

În cazuri de cancere hormono-dependente, hipertensiune, probleme hepatice grave, sarcină, alăptare, copii cu vârsta sub 6 ani nu se recomandă utilizarea acestui produs. Precauții la cei cu astm, epilepsie. În doze mari, această sinergie prezintă risc epileptogen. Este necesar să treacă minim 12 ore de la utilizarea acestei sinergii înainte de expunerea la soare.

Detalii ale produsului
PN06076
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont