Artrilin

Articulații sănătoase Elasticitate Flexibilitate Mobilitate

Este antiinflamator, antispastic, antireumatic, regenerant, reparator; stimulează circulația sanguină în zonele masate și în zonele articulare. Asigură premisele pentru articulații sănătoase, crește elasticitatea, flexibilitatea, mobilitatea. Util în artrite, dureri articulare, reumatism, artrită reumatoidă.

60,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN06079
Favorit3
Adauga la wishlist
Descriere

Compoziție:

Ulei vegetal de argan (Argania spinosa seed oil), uleiuri esențiale de busuioc (Ocimum basilicum), cuișoare (Syzygium aromaticum), eucalipt (Eucalyptus globulus), ghimbir (Zingiber officinale), lămâie (Citrus limon), lavandă (Lavandula angustifolia), mușețel (Chamomilla recutita), pin (Pinus sylvestris), rozmarin (Rosmarinus officinalis), wintergreen (Gaultheria procumbens).

Acțiuni:

Antiinflamator, antispastic, antireumatic, antiseptic, regenerant, reparator; stimulează circulația sanguină în zonele masate și în zonele articulare.

Indicații:

Probleme articulare, artrite, dureri articulare, reumatism, artrită reumatoidă.

Mod de utilizare: se masează local în zonele interesate, timp de minim 1 minut, cu 3-5 picături, de 3 ori pe zi. După 2 săptămâni de utilizare, se face pauză 1 săptămână. Se adresează adulților, adolescenților și copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Contraindicații:

În cazuri de eczemă, ulcer, hernie, hemoragii, maladii hormono-dependente, hipertensiune, probleme cardiovasculare importante, astm, tratamente anticoagulante, înainte de intervenții chirurgicale, alergie la aspirină, sarcină, alăptare, la copii sub vârsta de 6 ani nu se recomandă utilizarea acestui produs. Precauții la cei cu epilepsie(doar cu avizul medicului). Este necesar să treacă minim 12 ore de la utilizarea acestei sinergii de uleiuri înainte de expunerea la soare.

Detalii ale produsului
PN06079
Prezentare
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont