Click pentru mai multe produse.
Niciun produs gasit.

Artrolin sinergie 20ml

Articulații sănătoase Mobilitate Confort

Stimulează circulația sanguină în zonele masate și în zonele articulare ceea ce are ca efect îmbunătățirea calității tesutului articular; este regenerant, reparator, antiinflamator, antireumatic. Crește flexibilitatea, mobilitatea. Util în artroze, gonartroze, coxartroze, dureri articulare.

70,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN06080
Favorit3
Adauga la wishlist
Descriere

Compoziție:  

Ulei vegetal de argan (Argania spinosa seed oil), ulei esențial de bergamotă (Citrus bergamia), eucalipt (Eucalyptus globulus), ienupăr (Juniperus communis), măghiran (Origanum majorana), mușețel (Chamomilla recutita), nucșoară (Myristica fragrans), wintergreen (Gaultheria procumbens), ylang-ylang (Cananga odorata).

Acțiuni:

Stimulează circulația sanguină în zonele masate și în zonele articulare ceea ce are ca efect îmbunătățirea calității tesutului articular; regenerant, reparator, antiinflamator, antispastic, antireumatic, antiseptic.

Indicații:

Artroze, gonartroze, coxartroze, dureri articulare.

Mod de utilizare: se masează local pe zonele interesate, timp de minim 1 minut, cu 4-6 picături, de 3 ori pe zi. După 2-3 săptămâni de utilizare, se face pauză 1 săptămână. Se adresează adulților, adolescenților, precum și copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Contraindicații:

În cazuri de cancere hormono-dependente, mastoză, fibrom, inflamații renale, nefrită, insuficiență renală, eczemă, ulcer, hernie, hemoragii, hipotensiune acută, sarcină, alăptare și copii cu vârsta mai mică de 6 ani nu se recomandă utilizarea acestui produs. Precauții la cei cu astm, epilepsie (doar cu acordul medicului). Este necesar să treacă minim 12 ore de la utilizarea acestei sinergii de uleiuri înainte de expunerea la soare.

Detalii ale produsului
PN06080
Prezentare
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont