Click pentru mai multe produse.
Niciun produs gasit.

Febrilin sinergie 20ml

Are efect răcoritor, antiseptic, antimicrobian, antiviral, purifiant, oxigenant, antioxidant, antiinflamator, decongestionant limfatic, stimulează circulația sanguină în zonele în care se fac aplicațiile, reconfortant. Indicat în febră de diferite cauze (bacteriană, virală), stări infecțioase.

Oferta limitata:
56,00 RON (TVA inclus) 70,00 RON
Referinta:
PN06084
Favorit0
Adauga la wishlist
Descriere

Compoziție:  

Uleiuri esențiale de chiparos (Cupressus sempervirens), niaouli (Melaleuca viridiflora), ravintsara (Cinnamomum camphora), eucalipt (Eucalytus radiata), lavandă (Lavandula angustifolia), mirt (Myrthus communis).

Acțiuni:

Răcoritor, antiseptic, antimicrobian, antiviral, purifiant, oxigenant, antioxidant, antiinflamator, decongestionant limfatic, stimulează circulația sanguină în zonele în care se fac aplicațiile, reconfortant.

Indicații:

Febră de diferite cauze (bacteriană, virală), stări infecțioase.

Mod de utilizare: se aplică 6 picături de sinergie diluate într-o linguriță de ulei vegetal pe torace, în partea superioară a spatelui și se masază ușor, de 4 ori pe zi. După maxim 7 zile de utilizare se face o pauză de minim 5 zile. Se adresează adulților, adolescenților și copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Contraindicații:

În cazuri de cancere și alte maladii hormono-dependente, mastoză, fibrom uterin, litiază biliară, inflamația vezicii biliare, afectiuni hepatice grave, probleme cardiovasculare grave, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenaza, sarcină, alăptare și copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani nu se recomandă utilizarea acestui produs. Precauții la cei cu epilepsie (doar cu avizul medicului).

Detalii ale produsului
PN06084
Prezentare
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont