Menstrofit cu activator

Confort și relaxare!

Îmbunătățește circulația sanguină și limfatică, reglează ciclul menstrual prin echilibrarea naturală a nivelurilor hormonale; este antiinflamator, analgezic, tonic și decongestionant venos și limfatic, hemostatic. Ameliorează simptomele sindromului premenstrual, menstruații dureroase.

92,00 RON (TVA inclus)
Referinta:
PN06085
Favorit0
Adauga la wishlist
Descriere

Compoziție: 

Ulei vegetal de argan (Argania spinosa seed oil), uleiuri esențiale de bergamotă (Citrus bergamia), mușețel (Chamomilla recutita), busuioc (Ocimum basilicum), chiparos (Cupressus sempervirens), geranium (Pelargonium graveolens), iarba Sf. Ioan (Salvia sclarea), măghiran (Origanum majorana), patchouli (Pogostemon cablin), ylang-ylang (Cananga odorata).

Acțiuni:

Îmbunătățește circulația sanguină și limfatică, stimulează hrănirea şi oxigenarea celulară, antiinflamator, analgezic, tonice și decongestionante venoase și limfatice, vasoconstrictoare, hemostatice, reglează ciclul menstrual prin echilibrarea naturală a nivelurilor hormonale, antioxidant, relaxant, reconfortant, tonifiant, aromatizant.

Indicații:

Ameliorează simptomele sindromului premenstrual, menstruații dureroase.

Mod de utilizare: se masează prin mișcări circulare zona inferioară a abdomenului cu ajutorul a 6 picături, de 4 ori pe zi, până la obținerea efectului dorit.

Sau aplicații de comprese: se adaugă 2 picături din sinergia de uleiuri cu 8 picături de solubilizant natural Activator. Se adauga 300- nl apa calda.Se înmoaie apoi o bucată de tifon sau un şervet de bumbac în apa respectivă şi se aşază pe piele. Compresa se menține între 20 de minute și maxim 1 oră, de maxim 2 ori pe zi. Se adresează adulților și adolescenților.

Contraindicații:

În cazuri de cancere hormono-dependente, mastoză, fibrom uterin, hipotensiune acută, litiază biliară, insuficiență renală, tratamente medicamentoase, sarcină, alăptare și copii cu vârsta mai mică de 6 ani nu se recomandă utilizarea acestui produs. Precauții la cei cu astm sau epilepsie (doar cu avizul medicului).

Activator

Amplifică gradul de absorbție!

Activator este un produs natural natural care asociază componente perfect naturale ce acționează sinergic cu un foarte bun efect de solubilizare și dispersare în medii apoase a uleiurilor esențiale şi totodată îmbunătaţește absorbţia. Produsul are și efecte tonice, vitaminizante, antioxidante.

Compoziție: 

Gglicerină vegetală naturală 36%, ulei de cocos 20%, alcool etilic alimentar 14%, suc de lamâie 10%, miere lichidă 10%, ulei de măsline presat la rece 10%.

Contraindicaţii:

Copii sub 6 ani sarcină, sarcină, alăptare, afecţiuni hepatice şi renale grave.

Detalii ale produsului
PN06085
Review-uri
Niciun comentariu

Leave a review

  • Rating:
Descrie acest produs cu cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau click pentru upload.

Meniu

Cont client

Creeaza un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Intra în cont

Creeaza un cont gratuit pentru a folosi liste de dorinte.

Intra în cont