Micolin

Are efecte antimicotice, antiseptice, cicatrizante, regenerante, reparatoare, antioxidante, fiind util în caz de infecții fungice ale unghiilor, negi.

Mai multe detalii

PN06076
Produs nou

75,00 lei

27 Produse

- +

 
Detalii produs

Compoziție: 

Ulei de tea tree (Melaleuca alternifolia essential oil), ulei de neem (Azadirachta indica seed oil), ulei de dafin (Laurus nobilis oil), ulei de cimbru-de-câmp (Thymus vulgaris oil), ulei de citronella (Cymbopogon nardus oil), ulei de palmarosa (Cymbopogon martinii essential oil), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula angustifolia), de rozmarin (Rosmarinus officinalis).

Acțiuni:

Antimicotic, antiseptic, cicatrizant, regenerant, reparator, antioxidant.

Infecții:

Infecții fungice ale unghiilor, negi.

Mod de utilizare:

Se aplică 2-3 picături pe zona afectată a unghiei, de 2 ori pe zi, până la obținerea efectului dorit. Se îndepărtează complet oja pe unghii înainte de utilizare. Se adresează adulților, adolescenților și copiilor sub vârsta de 6 ani.

Contraindicații:

În cazuri de cancere hormono-dependente, hipertensiune, probleme hepatice grave, sarcină, alăptare, copii cu vârsta sub 6 ani nu se recomandă utilizarea acestui produs. Precauții la cei cu astm, epilepsie. În doze mari, această sinergie prezintă risc epileptogen. Este necesar să treacă minim 12 ore de la utilizarea acestei sinergii înainte de expunerea la soare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

24 alte produse in aceeasi categorie:

Niciun produs

De determinat Livrare
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Vezi detalii cos