Echinacea tinctura 50 ml

Antibacterian, antiviral, imunostimulent

Extractul hidroalcoolic din Echinacea este excelent pentru optimizarea functiilor aparatului respirator si stimularea capacitatii de autoaparare a organismului. Este recoamndata in imunodeficienta, hipovitaminoze, gripa.

Mai multe detalii

PA01015
Produs nou

11,00 lei

99 Produse

- +

 
Detalii produs

Compozitie:
Echinaceea (Echinacea angustifolia) - partea aeriana, alcool etilic, apa distilata.

Actiuni:
Antibacterian, antiviral, antifungic, imunostimulent, antiinflamator, antitumoral, cicatrizant, dezintoxicant.

Indicatii:
Se recomanda ca adjuvant in: infectii respiratorii, cistite, enterocolite, sinuzite, afectiuni virale (herpes, zona zoster), candidoze, afectiuni biliare, afectiuni inflamatorii ginecologice (anexite, endometrite), infectii recidivante, rezistente la antibiotice, stari de imunodeficienta, prevenirea infectiilor la persoanele cu imunitate scazuta, hipovitaminoze, stari carentiale, alergii, astm bronsic, rinita alergica.

Precautii la administrare:
Gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal

Contraindicatii:
Afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool, conducatori auto, sarcina, alaptare, copii mici, boli hepatice grave, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Interactiuni medicamentoase:
Nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.

Mod de administare:
Adulti si copii peste 14 ani: cate 30-40 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. In caz de infectii acute, se pot administra cate 30-40 picaturi intr-un pahar cu apa, din 2 in 2 ore, timp de 2-3 zile.

Copii intre 7 si 14 ani: cate 15-20 picaturi 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. La copii se recomanda administrarea extractului hidroalcoolic in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool.

La copiii sub 7 ani se administreaza numai cu acordul medicului.

Pentru efecte optime, se recomanda utilizarea produsului timp de 21 zile pe luna, trei luni consecutiv. Se face pauza o luna, dupa care schema de tratament se poate relua.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

21 alte produse in aceeasi categorie:

Niciun produs

De determinat Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Preturile includ TVA

Vezi detalii cos